De Paarden 1

Foto's van, en informatie over, de paarden en pony's die ter herplaatsing danwel ter adoptie staan.

Inmiddels kunnen wij zeggen dat de oprichting van Stichting Paardenopvang een groot succes is. Het aanbod van paarden is groot en het kan daarom gebeuren dat u al op een wachtlijst moet worden geplaatst. Om het succes draaiende te houden doen wij steeds weer een beroep op u om ons financieel te steunen. Dit is niet alles ... u kunt uiteraard altijd een bezoek bij ons komen brengen.

Ter Adoptie aangeboden :

Anoek

Anoek,

Wels Cob, 16 jaar

Alle informatie betreffende de paarden is verstrekt door de (afstands)eigenaar. Stichting Paardenopvang is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor deze informatie.

Bovenstaande paarden en pony's zullen een bezoek zeer op prijs stellen. Wij verzoeken u dan ook om even middels mail of tel. 06 21816917 of 06 54320585 ons te laten weten dat u langskomt. Mocht u interesse en/of vragen hebben over bovenstaande paarden en pony's, dan kunt u ons mailen.

Volgende pagina »