Nieuwsbrief augustus 2008

We zitten alweer in augustus, door het wisselvallig weer hebben wij onze oogst nog niet binnen. Een oproep onze zijde : Heeft iemand kleine of grote balen hooi ? wij kunnen nog gebruiken. Verder heeft de stichting meerdere dekens in diverse maten, en nog andere paardenspullen, zoek je iets, neem contact met ons op mogelijk hebben wij wat je zoekt.

Adoptie,

Wij hebben momenteel 2 prachtige ruinen op stal waarvoor wij een adoptieadres zoeken.

Carré Carre

Carré, is een forse ruin, heeft artrose, is een dominante maar betrouwbaar paard van ca. 18 jaar.

Gabor Gabor

Gabor, is een ruin, heeft artrose, is een betrouwbaar paard van ca. 20 jaar.

Mocht er interesse zijn neem dan contact met ons op.

FinanciŽle steun !

Wij blijven erom vragen, maar financiële steun is voor onze stichting van belang om ons werk te doen en de paarden en pony's die zorg, aandacht en liefde te geven die zij verdienen. Wilt u een donatie en/of gift doen, dan kan dat op rekening 5654.83.773 tnv Stichting Paardenopvang te Sellingen.