Nieuwsbrief september 2007

De Nieuwsbrief wordt met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Toch kunnen zich tussentijds wijzigingen voordoen, waardoor sommige gegevens niet meer kloppen.

Onlangs hebben wij helaas afscheid moeten nemen van Dalarna. Hoewel afscheid nemen is niet het juiste woord, we vonden haar in de vroege ochtend in het weiland. Ieder keer is het toch een schok om een gestorven dier te zien. Dalarna was een oudere merrie, die toch al heel wat jaren haar karakter, haar levenslust in Manege Ter Apel heeft laten gelden. Het was een fantastisch paard, waar de tijd om te gaan blijkbaar was gekomen. We zullen haar heel erg missen.

Chopin Ter adoptie aangeboden ... Chopin

Inmiddels zijn er foto's van Chopin. Een forse ruin waar wij nog een adoptiegezin voor zoeken. Voor interesse ... neem contact met ons op.

Tip

De dagen worden al weer korter. Het wordt al weer kouder en een groot deel van de paarden staan inmiddels weer onder een deken. Ook met koude dagen kan een paard lekker in de wei. Om te voorkomen dat het water bevriest kun je eventueel een bal in je waterbak leggen.

Donatie, Adoptie en/of Sponsor

Onze Stichting heeft het goede voor met de paardachtigen in Nederland en hierbij is de steun van donateurs onvermijdelijk. Daarom blijven wij een beroep doen om onze Stichting te steunen. U kunt dit doen door een donatie op bankrekening 5654.83.773 tnv Stichting Paardenopvang te Sellingen.
Gebruik voor meer informatie het formulier of bel ons gerust. Namens de paarden - Dank voor uw steun !!!